Реалізуємо проєкт «Відчуй тепло долонь»

В рамках проєкту «Відчуй тепло долонь» щодо реалізації моделі успішного випускника Школи зростання успішної особистості, з метою налагодження комунікації та співпраці усіх учасників освітнього процесу (батьків, вихователів, дітей) у філії Центру розвитку дитини БНВО (вул. Київській, 1) було організовано осередок театралізованої творчості – батьківський ляльковий театр «Усмішка».

12 лютого 2021 року відбувся дебютний показ вистави за мотивами української народної казки «Півник та двоє мишенят». Прем’єра вистави відбулась під схвальні оплески глядачів, дітей та дорослих, а актори – батьки продемонстрували віртуозну гру, неабиякий талант та здатність перевтілюватись у казкових героїв. На «біс» виходили: Анастасія Литвинова (зіграла роль півника), Сергій Пшеничний (мишеня Круть), Дмитро Свириденко (мишеня Верть).

Участь у спільних проєктах дозволяє батькам вихованців виступати в нових ролях, амплуа та слугує зміцненню сімейно-родинних зв’язків як механізму передачі особистих і соціальних цінних якостей. Уроки доброти, любові, здатність до співпереживання виробляються в дитині, передусім, під час  взаємодії з найближчими їй людьми. Відчуваючи любов до себе, спостерігаючи, у чому це виявляється, дитина вчиться любити інших людей.

Соціально активні батьки впевнено розвивають та показують приклад життєвої позиції своїм дітям. Так тримати!

 

 

Світлана Проценко, вихователь-методист,
автор проекту «Відчуй тепло долонь»

 

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід