Саміт проактивних «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй»

З 2 по 4 травня 2018 року на Київщині відбувся  Всеукраїнський молодіжний форум «Саміт проактивних «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй», який проходив  у міжнародному  дитячому центрі «Артек» (Пуща-Водиця).

Захід проведений за ініціативи Міністерства молоді та спорту України та Української Академії Лідерства у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Київською обласною державною адміністрацією та за підтримки програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Учасниками Форуму були близько 800 молодих людей віком від 15 до 18 років зі всіх куточків України. Серед них троє представників учнівської молоді міста Бровари, зокрема Дарія Картавченко, Олена Бондаренко, Вікторія Лящук.

Серед гостей та спікерів на саміті були  О.Горган, голова Київської обласної державної адміністрації, І.Жданов, міністр молоді та спорту, О.Ярема, заступник міністра молоді та спорту.

Лідери учнівського самоврядування мали можливість попрацювати у форматі хакатону, ознайомилися з «алеєю можливостей», де було представлено безліч молодіжних громадських організацій, прослухали лекцію «Де знайти ресурси?» та відвідали «workshop» з проектного менеджменту.

 

Шляхтиченко І.В.,
координатор ради дітей та учнівської молоді м. Бровари

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід