Святий Миколай, ти до нас завітай

Насичений подіями добігає кінця рік, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли чекаєш зустрічі з мріями, на подарунки, а дива стають реальністю.

Ось і сьогодні, 17 грудня 2021 року, для учнів 1-А класу БНВО було проведено свято дитинства й щедрості, на яке щорічно чекають діти. До них завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя.

Малеча з самого раночку виглядала Миколая, аби отримати подарунки, але не тільки отримати, а й подарувати Миколаю щось незвичне. Довго й старанно діти готували для Святого справжнісінький бал, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті. В театралізованому дійстві «Святий Миколай, ти до нас завітай» взяли участь і учні 5 класу. Вони виконали ролі Миколая, янголят, дівчинки Маші, дівчинки Ябіди, Нічки, співведучого та діджея. Всі разом розповідали вірші, співали пісень, грали в ігри та танцювали.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконують, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов, шану, доброту.

Від Святого Миколая діти отримали солодкі подарунки, фото на згадку та позитивні емоції.

Дякуємо класному керівнику 5 класу Вікторії Поплавській за допомогу!

 

Валентина Вальченко,
класовод 1-А класу

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід