Святкова крамниця Святого Миколая

19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая.

З метою формування поваги до зимових українських традицій та виховання любові до звичаїв та вірувань рідного народу 13 грудня 2019 року вихованцями гуртка «Дивослово» для учнів 4-5 класів було проведено виховний захід «Святкова крамниця Святого Миколая».

В ігровій формі діти повторили традиції та звичаї зимових українських свят. Вихованці гуртка презентували чарівний танок сніжинок та флешмоб «Миколай бородатий», також учні виконали кілька пісень, вивчених на уроках музики.

 За легендою, Святий Миколай був покровителем не тільки дітей, а й мандрівників, тому діти зустрілись із казковими героями – Синдбадом та Алладіном, що захопили їх своїми загадками. Виконавши цікаві завдання, всі зрозуміли, що тільки завдяки добрим справам, вихованості та чемності можна буде отримати подарунки.

На завершення свята директор закладу Ірина Олександрівна привітала присутніх і побажала всім бути успішними, вихованими й чемними та отримати подарунки від Миколая.

Вітаємо усіх з прийдешнім святом!!!!!

 

Поджара Т.А.,

керівник гуртка «Дивослово»

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід