Стажування лідерів учнівського самоврядування у виконавчому комітеті Броварської міської ради Київської області та їх виконавчих органах

В рамках угоди про співпрацю між Броварською міської радою Київської області та Радою дітей та учнівської молоді міста Бровари з 22 березня до 2 квітня 2018 року 30 представників останньої проходили стажування у Броварській міській раді, її виконавчому комітеті та виконавчих органах ради.

Мета стажування:

  • формування у дітей активної громадянської позиції, підвищення рівня обізнаності дітей та молоді з діяльністю місцевого самоврядування, мотивації до участі в суспільному житті міста;
  • здобуття навичок прийняття управлінських рішень;
  • розвиток лідерських якостей.

22 березня відбулася ділова зустріч «Тиждень з посадовими особами місцевого самоврядування» за участю представників виконавчого комітету Броварської міської ради та представників Ради дітей та учнівської молоді міста.  Модератором зустрічі була Лариса Миколаївна Виноградова, заступник міського голови. 

23 березня лідери учнівського самоврядування мали можливість ознайомитись зі роботою структурних підрозділів Броварської міської ради Київської області.

24 березня стажери відвідали благодійний концерт, який відбувся у МКЦ «Прометей». А 25 березня – обласні змагання з футболу серед депутатів міських рад.

З 26 по 28 березня представники Ради дітей міста пройшли стажування у структурних підрозділах Броварської міської ради Київської області. Зокрема, в управлінні освіти і науки, відділі культури, відділі молоді та спорту, службі у справах дітей та сім'ї, управлінні економіки, центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управлінні соціального захисту населення, управлінні містобудування та архітектури, земельному відділі, спеціальному відділі  по контролю за станом благоустрою та зовнішнього дизайну міста.

Також стажери мали можливість відвідати розширену оперативну нараду в міській раді, засідання виконавчого комітету та комісію з питань захисту прав дитини.

29 березня лідери учнівського самоврядування відвідали 39 чергову сесію Броварської міської ради.

Для юних стажерів були відчинені двері на Чемпіонату України з плавання, який проходив у басейні «Купава» з 27 по 30 березня.

02 квітня було проведено круглий стіл «Підсумки стажування лідерів учнівського самоврядування у виконавчому комітеті Броварської міської ради та її структурних підрозділах», де стажери поділились враженнями та представили розроблені ними проекти співпраці зі структурними підрозділами БМР.

Уже другий рік поспіль представники Ради дітей та учнівської молоді міста мають можливість перейняти досвід у працівників різних служб, відділів та управлінь, здобути навички прийняття управлінських рішень шляхом проходження стажування. Враховуючи всі позитивні відгуки та коментарі стажерів сподіваємося, що вони стануть нашою гарною традицією!

 

Шляхтиченко І.В.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді м.Бровари

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід