Стажування лідерів учнівського самоврядування у Службі у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації

16 грудня 2015 року представники Ради дітей та учнівської молоді міста взяли участь у стажуванні у структурних підрозділах Київської обласної державної адміністрації, зокрема у службі у справах дітей та сім’ї.

Лідери відвідали чергове засідання постійної комісії з надання адресної допомоги сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, служби у справах дітей та сім’ї КОДА.

Цікавий і конструктивний діалог побудував з дітьми Андріяш Сергій Петрович, начальник служби у справах дітей та сім’ї. Сергій Петрович  налаштував дітей на відкрите спілкування, відповідав на запитання щодо змісту своєї роботи. В управлінні молоді та спорту дітей-лідерів Київщини ознайомили з особливостями функціонування цього підрозділу Київської обласної державної адміністрації і його основними напрямами роботи.

Стажування – це не лише унікальна можливість перейняти досвід у працівників служби у справах дітей та сім’ї, але й можливість здобути навички прийняття управлінських рішень, розвивати лідерські якості.

 

Шляхтиченко  І.В.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді міста

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід