Створення комфортного середовища та ситуації успіху для виховання творчої особистості

31 жовтня 2019 року на базі Броварського навчально-виховного об’єднання відбулося чергове засідання міського методичного об’єднання методистів позашкільних навчальних закладів та заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти з теми «Створення комфортного середовища та ситуації успіху для виховання творчої особистості».

Нова українська школа – це не лише зміна підходів до навчання, а й організація комфортного для дитини освітнього середовища. Яким воно має бути, аби дитина мала змогу і, головне, бажання навчатися та прагнула життєвого успіху? І як створити для учасників освітнього процесу відповідні умови?

У ході засідання учасники міського методичного об’єднання намагалися відшукати відповіді на ці запитання та з’ясували, що комфортне перебування дитини у навчальному закладі складається з позитивного настрою, встановлення та підтримання психологічного комфорту, організації сучасного освітнього середовища, створення умов для вільного різнобічного розвитку та творчості без обмежень.

Досвід педагогічного колективу Броварського навчально-виховного об’єднання як авторської моделі Школи зростання успішної особистості зі створення комфортного середовища учасникам засідання презентували Ткачук І.О., директор БНВО, Гажала О.А., заступник директора з навчально-виховної роботи, Андрющенко Г.О., Чуняк В.А., практичні психологи, Шляхтиченко І.В., керівник гуртка «Школа лідерів», координатор учнівського самоврядування, Палюх К.М., вихователь Центру розвитку дитини БНВО, Маркіна О.Б., керівник гуртка «Lego-конструювання»,  Бєлановська О.М., керівник гуртка образотворчого мистецтва «Чарівні фарби», Матвєєва Л.В., Шарик Н.О., керівники гуртків Зразкового творчого об’єднання «Дивосвіт» декоративно-ужиткового напряму Центру позашкільної освіти БНВО.

Завершилося засідання міського методичного об’єднання обговоренням за круглим столом (модератор Пасічна Т.Ф.).

Свої враження, відгуки та побажання можна залишити на інтерактивній дошці, створеній у середовищі linoit за посиланням

http://linoit.com/users/elenagashala/canvases/%D0%9C%D0%9C%D0%9E%2031.10.2019.

 

Гажала О.А.,
заступник директора БНВО з навчально-виховної роботи

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід