Творчість навколо нас

Щодня табірне дозвілля сповнене різноманіттям цікавих заходів. І сьогоднішній день виявився не менш захоплюючим. 13 червня 2019 року у пришкільному таборі «Успіх» оголошено Днем творчості. Творчість для наших вихованців – це радість життя, натхнення, нове створення світу.

Ранок традиційно розпочався веселою ранковою гімнастикою з різноманітними фізичними вправами під неймовірно енергійну музику та щасливий дитячий сміх. Смачний сніданок додав сили та енергії для подальшої роботи.

Цікавим був виховний захід «Творчість навколо нас» для вихованців табору. Завдяки віртуальній екскурсії до Музею образотворчого мистецтва діти загону «Невгамовні» ознайомилися з різними видами рукотворної праці. На майстер-класі з оригамі «Квіти своїми руками» діти вчилися робити паперові квіти, власноруч створювали різноколірну красу. Разом з вихователем вихованці загону «Вулкан» мандрували країною квітів. Під час мандрівки з’ясували, що кожна квітка на клумбі біля закладу має свою історію та посаджена людиною, яка є творцем своєї справи. По завершенні діти виготовили квіти з паперу.

А вихованці загонів «Єралаш» та «Веселка» побували на екскурсії в Державному музеї іграшок, де ознайомились з різноманіттям іграшок, виготовлених з різного матеріалу, побачили найстаріші іграшки кінця 20 століття. Дітям дозволили пограти в іграшки, а також у тіньовий театр. Сповнені здивуванням та позитивними емоціями вихованці повернулися в табір.

Профорієнтаційний захід «Професії навколо нас» у вигляді змагань між чотирма командами загону «Невгамовні» дозволив вихованцям закріпити знання про вивчені професії, а також дізнатися багато нового. Творчою родзинкою на заході стало виготовлення емблем для команд.

На майстер-класі «Чарівні фарби» діти виконували роботи у техніці монотипія. Під час майстер-класу «Чарівний завиток» вихованці загону «Єралаш» виготовили з паперу «веселу машинку», а вихованці загону «Вулкан» - равлика з паперової лози.

Ознайомитися з цікавинками літератури, незвичайними форматами книг: книга під лупу та книга з малюнками в 3D-форматі, мали можливість вихованці загону «Вулкан» на майстер-класі «Чудеса стародавнього світу», який провела бібліотекар закладу.

На майстер-класі з хореографії діти повторили рухи запальних танців, які вивчили протягом табірної зміни.

Ввечері, сповнені позитивних емоцій, вихованці демонстрували свої творчі доробки своїм батькам.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід