Тиждень безпеки дитини та Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

З 16 по 26 квітня 2019 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні проведено Тиждень безпеки дитини та Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності з метою збереження життя і здоров’я учнів та вихованців. Під час Тижня безпеки проведено наступні заходи:

Для вихованців груп Центру розвитку дитини проведено інформаційні хвилинки та заняття «Небезпечні ситуації», «Небезпека навколо нас», «Ми пішоходи та пасажири», міні-заняття на прогулянці «Як лялька гойдалась на гойдалці».

Для учнів 1 та 2 класів ЗОШ І-ІІ ст. проведені заняття «Правила безпеки у школі».

Для учнів 3 класу проведено заняття «Небезпека вогню. Перша допомога при опіках».

Учні 4 класу повторювали правила безпечної поведінки на вулиці «Правила п’яти «не»: не розмовляти з незнайомцями, не сідати в машину до незнайомців, не брати нічого у незнайомих людей, не звертати з дороги від школи до дому, не гуляти надворі після того, як стемніло».

Для учнів 5 класу ЗОШ І-ІІ ст. проведено тематичну годину спілкування «Основи безпеки життєдіяльності вдома».

Учні 6 класу під час виховної години обговорювали тему «Небезпека навколо нас».

У групах Центру позашкільної освіти з вихованцями проведені бесіди «Подбай про свою безпеку».

З метою поглиблення знань учнів про аварію на Чорнобильській атомній електростанції 26 квітня 2019 року організовано перегляд документального фільму «Чорнобильська катастрофа».

Під час підготовки до Дня цивільного захисту були проведені заняття, бесіди, виховні години з учнями, вихованцями на тему «Засоби індивідуального захисту», «Сигнали цивільної оборони» та навчальна евакуація учасників освітнього процесу.

 

О.Панкова,
відповідальна за організацію роботи з охорони праці

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід