Тиждень безпеки дорожнього руху у Броварському навчально-виховному об’єднанні

З 10 по 13 травня 2017 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. Метою Тижня було зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод та збереження життя і здоров’я учнів та вихованців.

Під час Тижня безпеки дорожнього руху у закладі були проведені заплановані заходи.

Заняття «Безпечна дорога до школи» для учнів 1 класу провела керівник гуртка інформатики Кисіль С.В.

Виставку малюнків з безпеки дорожнього руху серед учнів 1 та 2 класів провели вихователі ГПД Лаптінова І.В. та Мехед Л.Р.

Годину спілкування «Безпека пішохода» для учнів 10 класу та перегляд відеороликів соціальної компанії «Мінус один. Не стань наступним» з безпеки дорожнього руху провели класний керівник Орещенко А.І. та Панкова О.О.

Тематичні години спілкування «Дотримуйся правил – збережи життя» провели для учнів 10 та 11 класів Ліцею технологічного профілю класні керівники та вчителі.

Вихователь молодшої групи «Барвінок»  Третьякова І.В. біля куточка «Острівець безпеки» провела з дітьми бесіду «Будь обережним». Пояснила правила поведінки на дорозі як пішоходів так і водіїв.

Вихователь середньої групи «Веселка» Птуха С.С. провела з дітьми заняття з ОБЖ на тему «Червоний, жовтий, зелений», метою якого стало пояснити дітям правила поведінки на дорозі, закріплення знань про правила дорожнього руху; навчити вихованців вимогам до руху пішоходів по тротуару; знати призначення сигналів світлофора; ознайомити з дорожніми знакам; вчити бути уважними, спостережливими, обачними.

Вихователь старшої групи «АБВГДейка» Задорожня І.С. провела з дітьми дидактичну гру «Дорожні знаки – добери пару». Метою гри стало розширення знань дітей про вулицю та дорогу; розрізнення дорожніх знаків; уважно слухати дорослого та свого товариша; відповідати на запитання. В грі діяти відповідно правил; закріпити знання дітей про значення світлофора, правила дорожнього руху; розвивати навички зв’язного мовлення, уваги, пам'ять, мислення; виховувати в дітей почуття відповідальності, бути уважним, спостережливим, обачним; виховувати бережливе ставлення до свого життя.

Розгляд дорожньо-транспортних ситуацій, які можуть привести до наїзду на дітей, здійснили разом з вихователем Петрушкевич С.А. вихованці групи «Малятко» Центру розвитку дитини, а також вивчали правила дорожнього руху за допомогою  мультиплікаційних фільмів відповідної тематики.

Вихователь групи «Сонечко» Стенченко О.П. провела сюжетну гру «Пішохід на дорозі» з метою закріплення правил переходу дороги вихованцями групи «Сонечко».

Інформаційні хвилинки «Небезпечні та безпечні місця переходу вулиць нашого міста» проводили з вихованцями Центру позашкільної освіти керівники гуртків.

Урок «Безпека на дорозі – безпека життя» пройшов у 1, 2, 10 та 11 класах.

Класні інформаційні куточки та стенд «Безпека життєдіяльності» оновлено тематичними листівками.

 

Панкова О.О.,
відповідальна за організацію роботи з охорони праці

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід