Тиждень математики та фізики

З 16 по 20 жовтня 2023 року у Броварському ліцеї № 11 проходив Тиждень математики та фізики.

Всі заходи фізико-математичного тижня були спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності учнів, підвищення інтересу школярів до вивчення фізики і математики та розширення кругозору вихованців.

На початку предметного тижня п’ятикласники разом з вчителем математики Інною Нагорною розгадували математичні ребуси. Для юних математиків це завдання було цікавим і одночасно новим. Не менш захоплююче пройшла гра «Математичний калейдоскоп» у 5 та 6 класах, діти мали можливість познайомитись з іменами вчених-математиків, з їхньою науковою діяльністю. Також учні розгадували головоломки з сірників. Найактивнішими серед п’ятикласників були Павло Павлик, Христина Трикоз, Тарас Солянник, а у шостому класі найбільше правильних відповідей дали Марія Федорченко, Софія Лабжинська, Дмитро Бункін.

У рамках предметного тижня учні 8 класу разом з учителем фізики Володимиром Шимком відвідали кіностудію «Film.ua». Під час екскурсії вони ознайомилися з різними фізичними явищами, які відбуваються під час зйомки, монтажу та озвучування фільмів.

Учні 7 класу презентували проєкти з теми «Фізика як природнича наука. Пізнання природи»; учні 9 класу презентували проєкти з теми «Магнітні явища».

Протягом тижня діти відчули красу та велич математики та фізики, її присутність у повсякденному житті та більш глибоко усвідомили необхідність її вивчення!

 

Тетяна БАБЕНКО,

модератор спільноти вчителів-предметників

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід