Уроки доброти до Всесвітнього дня тварин

З 3 по 7 жовтня 2022 року було проведено тиждень гуманного ставлення до тварин. Вихованці Центру позашкільної освіти та Центр розвитку дитини Броварського ліцею №11 долучилися до ІІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, який ініціював благодійний фонд «БФ «Щаслива лапа».

Впродовж тижня дітки групи "Сонечко" (вихователі – Яна Сизова і Катерина Палюх) Центру розвитку дитини з великим захопленням знайомилися з життям тварин, які потребують допомоги, приносили корм та пакували пакунки до притулку тварин.

Вихователі Центру розвитку дитини групи «Малятко» (Світлана Проценко та Олена Приходько) провели заняття-бесіду на тему "Безпритульні тварини", де розвивали емпатію та виховували гуманне та відповідальне ставлення до безпритульних тварин. А також дітки з задоволенням виконали аплікацію з ниток.

Вихованці гуртка образотворчого мистецтва «Розфарбований світ» (керівник Олена Карпуніна) намалювали собачок різних порід.

Вихованці гуртка декоративно-ужиткового мистецтва – «Чарівні прикраси» (керівник Лілія Матвєєва) виготовили органайзер для олівців «Котик».

Вихованці гуртка «Дизайн і технології» (керівник Наталія Шарик) виготовили цуценят далматинців у техніці паперкрафт та слухали аудіоказочку «101 далматинець».

Вихованці гуртка «Lego-конструювання» (керівник Оксана Маркіна) на занятті "Погодуй цуцика" переглянули відео про домашніх улюбленців, сконструювали, запрограмували та випробували моделі своїх цуценят.

 

Наталія Шарик,

завідуюча відділом

 

 

Архів2022: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід