Участь представників Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари у Обласному зборі лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді

З 6 по 8 жовтня 2017 року двоє представників Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари (Виноградова Аріна та Картавченко Дарія) брали участь у зборі лідерів учнівського самоврядування Київщини, який відбувався у селі Карапиші Миронівського району.

Захід присвячений 10-річчю Обласної ради дітей Київщини (далі ОРДК) і був наповнений масою корисних тренінгів та акцій. Зокрема, щорічна патріотична акція «Рушник єдності», акція «Тепло долонь і серця – захисникам України»; тренінги на такі теми: «Мотивація у роботі лідера», «Права дитини: від знань до дій», «Створення іміджу лідера, його команди» та інші. Також було проведено пленарне засідання ОРДК та засідання комісій.

Привітати лідерів приїхала Віра Борисівна Рогова, директор департаменту освіти і науки, Тамара Василівна Нестерук, директор Центру творчості дітей та юнацтва Київщини та Анатолій Степанович Даниленко, ректор Білоцерківського національного аграрного університету.

Для дітей-лідерів було організовано «Лідерську тусовку» та «Лідерський бал». Щовечора проводилась «вечірня свіча», де лідери могли обговорити враження та емоції за день.

Програма для координаторів учнівського самоврядування була не менш насиченою. Тетяна Миколаївна Доценко, перший координатор Обласної ради дітей Київщини, автор багатьох методичних посібників по роботі учнівського самоврядування, провела ряд надзвичайно цікавих тренінгів, надихнула координаторів на подальшу плідну роботу. 

 

Шляхтиченко І.В.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді м.Бровари

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід