Участь Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари у Двотижневику міжнародної солідарності та Фестивалю прав дитини (Франція, м. Фонтене-су-Буа)

З 15 по 25 листопада 2016 року 8 представників Ради дітей та учнівської молоді міста, на запрошення представників Асоціації «Друзі Броварів», перебували у Франції в рамках проведення Двотижневика міжнародної солідарності та Фестивалю прав дитини.

У Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари була чудова нагода познайомилися з роботою самоврядування у Франції. Участь у міжнародному двотижневику солідарності й робота в інтернаціональній команді справили на лідерів неабияке враження. «Ми не судимо людей по їх кольору шкіри, волосся чи очей, по їх орієнтації, статі, ставленню до релігії чи поглядам на життя» - головна ідея фестивалю, який відвідали лідери учнівського самоврядування. Зі слів представників Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари, комунікувати з французами, навіть без знання мови, було доволі легко. Мовний бар'єр - ніщо, коли за короткий час стали друзями.

Також лідери учнівського самоврядування отримали «домашнє завдання» - підготувати матеріали для книги про збереження миру в  світі, автором якої стане Флоранс  Ажаное.

«Команда лідерів» безмежно вдячна «Друзям Броварів» за гостинний та теплий прийом й можливість побачити визначні місця Франції. 

 

Шляхтиченко І.В.,
координатор Ради дітей та учнівської молоді міста

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід