Участь у конкурсі для юних талантів «Купідон» від «ПравдаТут»

День Святого Валентина очікують всі закохані, адже це справжнє свято, присвячене любові: до рідних, друзів, життя, хобі і до будь-чого, що приносить задоволення.Газета «ПравдаТут» оголосила про конкурс для учні 5-8 класів шкіл м. Бровари та Броварщини.

Умови конкурсу:

  • Зробити поп-ап (об’ємну листівку), присвячену святу;
  • придумати віршик (2-4 рядки) про день Святого Валентина.

Вихованці гуртків Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання зацікавилися конкурсом та вирішили прийняти участь, адже переможець отримає приз.

І таки приз отримали, і не один…

Приз глядацьких симпатій отримав Рябокінь Ростислав, 8 років, вихованець гуртка «Чарівні прикраси», керівник Матвєєва Лілія Вікторівна. Хоча він і не пройшов у переможці у зв’язку з тим, що його вік не відповідав умовам конкурсу. Але члени журі були вражені від рожевого зайчика у вигляді м’якої іграшки та й ще у подарунковій коробочці. Ростислав отримав у подарунок бізнес-гру «Лісова крамниця».

А переможцями конкурсу стали Лепеха Надія, 10 років, - виконала об’ємне серце, прикрашене квітами з полімерної глини, та Авілова Софія (11 років),  - зробила вітальну листівку у формі серця, виконану технікою витинання. Ці дівчата займаються в гуртку «Майстерня подарунків», керівник Чернецька Наталія Віталіївна, вже по 4-5 років. І не даремно… Адже можуть достойно перемагати.  За свої старання отримали приз – квитки на виставу «Наше містечко» в Київський академічний театр юного глядача.

Молодці, так тримати!!!

Чернецька Н.В.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід