Участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості International Charity Festival "Inna-Brovary"

5-6 листопада 2016 року у місті Бровари в ТРЦ «Термінал» відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості International Charity Festival "Inna-Brovary". Засновником заходу є благодійний фонд «Інна» (fond-inna.org), а співзасновниками - Броварська міська рада та Броварська міська дитяча музична школа.

Програма фестивалю складалася з конкурсних виступів солістів і колективів у номінаціях: «Вокал», «Інструментальне виконавство», «Хореографія».

Цей проект сприяє розвитку професійного музикування, хореографічної майстерності, вокального виконавства, ансамблевої гри.

Даний фестиваль - визначна подія в справі допомоги онкохворим! Усі зібрані кошти будуть спрямовані на лікування людей, які потребують допомоги.

Педагоги та вихованці Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання своєю участю у фестивалі не залишилися осторонь такої важливої життєвої проблеми.

Прийняли участь у номінації «Вокал»:

  • Вокальний колектив «Струмочок», керівник Пучкова Олександра Іллівна;
  • Вокальний гурток «Дзвоники», керівник Крачун Тетяна Олександрівна;
  • Вокально-естрадний колектив «Успіх», керівник Мельник Ганна Анатоліївна;
  • Солістка Поплавська Софія Андріївна, керівник Поплавська Вікторія Василівна.

У номінації «Хореографія» прийняв участь театр хореографічного мистецтва «My dance», керівник Шихабутдінова Світлана Миколаївна.

Всього прийняло участь 67 дітей від БНВО.

Всі колективи отримали грамоти учасника, вихованцям було вручено медалі за участь.

Вітаємо з величезною перемогою Поплавську Софію, яка виборола Диплом Гран-Прі.

Денис Мусаєв – український виконавець, автор і композитор студії звукозапису "LordMusic" вручив Софії від себе подарунок - сертифікат на запис пісні у його студії. Софія співала пісні "Прірва", "At Last".

 

 

Чернецька Наталія Віталіївна,
завідувач художньо-естетичного відділу

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід