Участь у Міжнародній конференції з нагоди 100-річного ювілею В.О.Сухомлинського

Цьогоріч 28 вересня в Україні та світі відзначають 100-річчя людини, творчість якої – унікальне явище в українській і світовій педагогіці. Це - видатний педагог Василь Олександрович Сухомлинський.

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Київської обласної держадміністрації №207 від 19.07.2018 року «Про відзначення 100-річчя від дня народження Василя Сухомлинського у закладах освіти Київської області» 2 жовтня 2018 року у м. Бровари відбулася Міжнародна конференція з нагоди 100-річного ювілею великого педагога, яка відбувалася в ошатній залі Броварського Палацу творчості дітей та юнацтва.

На конференцію були запрошені і педагоги Броварського навчально-виховного об’єднання на чолі з директором закладу Іриною Олександрівною Ткачук.

Продуктивно і цікаво пройшла робота в локаціях: у закладі дошкільної освіти «Ялинка» імені В.О.Сухомлинського,  Броварській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 імені В.О.Сухомлинського, у Броварській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3.

Броварська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені В.О.Сухомлинського гостинно відчинила двері для всіх, хто знає, шанує і впроваджує в життя ідеї великого українського педагога-гуманіста, ученого зі світовим ім'ям, публіциста, письменника Василя Олександровича Сухомлинського. До школи завітала делегація з Китаю, представники якої теж знають і шанують творчість В.О.Сухомлинського і використовують його педагогічні ідеї. Почесними гостями були О.В.Сухомлинська, дочка В.О.Сухомлинського, та начальник управління освіти і науки Броварської міської ради Мельник О.М.

У фойє школи присутні мали можливість переглянути творчий доробок учнів та вихованців міста: ілюстрації до творів В.О.Сухомлинського.

Центр позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання підготував для гостей заходу експозицію дитячих декоративно-ужиткових виробів та малюнки. Прийняли участь роботи вихованців гуртків «Чарівні прикраси» (керівник Матвєєва Л.В.), «Майстерня подарунків» (керівник Чернецька Н.В.), «Чарівний завиток» (керівник Шарик Н.О.), «Чарівні фарби» (керівник Бєлановська О. М.). Тематичні роботи та малюнки вражали своєю неповторністю та оригінальністю.

Учасники конференції ознайомилися із змістом роботи закладів освіти міста Бровари і з шляхами впровадження літературної спадщини В.О.Сухомлинського в освітній процес.

 

Чернецька Н.В.,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід