Участь у міській благодійній акції «Фабрика святого Миколая»

Вже багато років для дітей стає чарівною казкою той день, коли невидимо з’являються вночі під подушкою такі бажані гостинці. А носить їх Миколай дітям так, щоб ніхто не бачив, бо робить він добро не на показ, а на людську радість. Творить різні дива і називають його через це – Чудотворцем.

Учні та вихованці Броварського навчально-виховного об’єднання вирішили наслідувати щирість, любов та добрі вчинки Миколая, взявши  участь у міській благодійній акції «Фабрика святого Миколая».

Протягом грудня вихованці Центру розвитку дитини (групи «Сонечко», та «Барвінок»), Центру позашкільної освіти (гурток «Розфарбований світ») та учні 1-А, 1-Б, 2 та 6 класів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО разом із батьками та педагогами зібрали подарунки для дітей із соціально-незахищених категорій.

Шкільна родина БНВО вже неодноразово бере участь у акціях милосердя. Ось і цього разу діти, батьки та педагоги свої щирі вітання з новорічними та різдвяними святами висловили  дітям із соціально-незахищених категорій. Вони зібрали та передали 17 грудня 2018 року до Броварського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді подарунки: іграшки, солодощі, канцелярські речі, дитячі книжки та одяг.

Щирі слова вдячності висловлюємо батькам БНВО, що долучилися до доброї справи, передавши святкові подарунки дітям, які особливо потребують уваги та підтримки.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід