Участь у фестивалі сучасного танцю «Totem Dance»

3 червня 2017 року Народна хореографічна майстерня «Мальва» прийняла участь у фестивалі сучасного танцю «Totem Dance» (м. Київ).

«Отримувати подяки за свою роботу завжди почесно! Нам надзвичайно приємно, що Totem Dance не тільки запросили нас прийняти участь у їх фестивалі, а й відмитили нашу роботу! Адже будь-якому артисту приємно, коли його робота подобається глядачу, але ще цінніше, коли її відмічають колеги! Дякуємо за це! 

Оксана Круковська, дякуємо за те, що вже майже 30 років МАЛЬВА існує і стрімко розвивається! Анастасія Харченко, дякуємо за те, що з Вами наші дівчата так розкрилися і розквітли! Анна Круковська, Олена Захарченко, Валерія Герега, Анастасія Чечель, Даша Юр, Олександра Шеремет, Оля Слижук, Саша Юр, Ольга Коваль - наші дівчатка, дякуємо вам за вашу красу, за вашу працю за ваші старання. Ви – уособлення МАЛЬВИ і завжди пам'ятайте - ви прекрасні і талановиті!

Крістіна Шишкарьова, дякуємо Вам за запрошення і головне за Ваші слова! Ми цілком і повністю підтримуємо Вас у бажанні створювати щось нове і справжнє для артистів. Фестиваль, де артисти будуть артистами, а не спортсменами. Де діти будуть ділитися, а не змагатися! Де діти будуть радіти, а не злорадіти! Де діти будуть танцювати і бути від того щасливими! Де найбільшою нагородою будуть аплодисменти глядачів та маленьких колег, а не кубки і медалі! Ми шалено підтримуємо і готові до співпраці!», - пишуть у фейсбуці свої відгуки батьки вихованців «Мальви».  

Чернецька Н. В.,
завідувач художньо-естетичним відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід