Хортинг – національний вид спорту

10 грудня 2020 року з метою ознайомлення здобувачів освіти із особливостями національного виду спорту Хортингу, сприяння навчанню елементів Хортингу для набуття вміння самозахисту, вдосконалення фізичних вмінь та навичок дітей, забезпечення їх рухової активності, виховання національної свідомості, самосвідомості та ментальності провідних рис громадянина своєї держави, любов до рідної країни, до свого народу для учнів 4, 5 класів вчитель фізичної культури, майстер спорту України з Хортингу, Міжнародний інструктор та суддя з Хортингу Трібель Олена Олександрівна провела незвичний урок на тему: «Хортинг. Народжене в Україні унікальне бойове мистецтво».

Заняття складалося із теоретичної та практичної частини. У теоретичній частині вчитель ознайомила здобувачів освіти з історією становлення та розвитку українського бойового мистецтва Хортинг, за допомогою медіасупроводу продемонструвала проведені змагання чемпіонатів України, Європи, Світу. Для більшого зацікавлення та мотивування молоді до занять спортом майстер спорту презентувала свої нагороди та власним прикладом продемонструвала переваги ведення здорового способу життя. У практичній частині ознайомила з технікою виконання початкових технічних дій в Хортингу: стійки (їх види), захоплення, кидки. За бажанням вдячних слухачів продемонструвала прийоми самозахисту.

Діти були під враженням! Із задоволенням брали участь в практичній частині: відпрацьовували прийоми самозахисту. Роздивлялись нагороди після закінчення уроку. Цікавились значком майстра спорту України.

Урок був інформаційним, цікавим. Набуті практичні знання знадобляться дітям протягом життя.

 

Вікторія Поплавська,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Відео: 
Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід