Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану

На виконання листа департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації від 25.11.2022 № /2078/32.01/32.7-2022, листа Управління освіти і науки Броварської міської ради Броварського району Київської області від 30.11.2022.№ 06.07-07/6/15928 у Броварському ліцеї №11 27 грудня 2022 року було проведено одноденне навчання колективу з теми «Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану».

Під час навчання було розглянуто питання організації цивільного захисту у закладі, опрацьовано порядок дій працівників у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Медична сестра закладу провела практичне заняття з надання першої домедичної допомоги постраждалим у разі виникнення різних видів кровотечі, переломів, ран, втрати свідомості.

Практичні психологи провели тренінгове заняття психологічної підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану. Сучасне життя з його численними труднощами вимагає від людини будь-якої професії активізації всіх сил. Тому метою даного заходу було надання інформації про сучасні техніки і прийоми стабілізації емоційного стану. Негативно забарвлені емоційні стани підвищують конфліктність, сприяють виникненню і закріпленню негативних рис, руйнують психічне здоров’я. Наприкінці заняття усі отримали пам’ятки «Способи пом’якшити стрес».

Психологічна служба: 
Архів2022: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід