Цікавий і чарівний світ квітів

Немає, мабуть, жодної людини, яка б не була закохана у квіти. Вони такі ніжні і духмяні, мають різноманітну форму і забарвлення, кожна з них викликає певні почуття, дарує незабутні враження.

Квіти – вічні супутники людини з самого дитинства і до кінця життя. І, здається без них світ був би безбарвним і сумним.

7 червня 2017 року у таборі відпочинку «Успіх» пройшов День квітів. Вихователі табору провели виховний захід «Квіти – окраса нашого життя», під час якого діти розширили свої знання про різноманітність і красу світу квітів.

Учні розповідали легенди про квіти, з радістю прийняли участь у вікторині «Вгадай квітку». Під час виготовлення аплікації з пластиліну «Моя улюблена квітка» кожна дитина  проявила  фантазію, естетичний смак. Вихованці табору дізналися багато цікавого та нового про квіти.

Під час заняття гуртка «Юні кондитери «Макаруни» діти разом з керівником власноруч виготовляли пряник «Квітка» з козульного тіста. За допомогою цукрової глазурі оздоблювали його розписом на власний смак. Ось на такій творчій хвилі закінчився ще один день перебування дітей в пришкільному таборі.

 

Левченко Н.В.,
начальник табору

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід