Цілющі напої від застуди

  1. Теплий чай з медом і лимоном. Якщо ви застудилися, першим ділом приготуйте неміцний чорний або зелений чай, в який додайте 1 ч.л. меду і пару часточок лимона. Дуже важливо не додавати мед і лимон в окріп, щоб зберегти їхні корисні властивості.
  2. Малиновий чай з квітками липи. З сухих квіток липи заваріть чай, додайте в нього сухі ягоди і листя малини. І залишіть настоюватися на 30 хвилин. Якщо ягід малини немає, підійде малинове варення.
  3. Шипшиновий чай. Ні для кого не секрет, що шипшина - ідеальне джерело вітаміну С. Подрібнені сухі плоди шипшини (3ст.л), залийте 0,5 л окропу і залиште в термосі на ніч. Вранці процідіть і пийте 1/2 склянки 4 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі.
  4. Морс журавлинний або брусничний. Журавлина і брусниця - це просто унікальні засоби по своїм бактерицидним властивостям. Для приготування морсу розітріть ягоди журавлини або брусниці з цукровим піском (3:1). 2 ст.л. суміші залийте 0,5 літрами теплої води.
  5. Гаряче молоко з мінеральною водою. Якщо у вас з'явився кашель, приготуйте гаряче молоко з лужною водою (Боржомі). Даний напій буде сприяти відходженню мокротиння.
  6. Молоко з часником. Цей екстрений засіб допоможе вам стати на ноги за одну ніч. У тепле молоко потрібно додати 10 крапель соку часнику, і випити на ніч. 

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід