Шкільні олімпіади у початковій школі

Учні вже в молодших класах починають свій нелегкий, але захопливий шлях до вершини «шкільного Олімпу». І тут слід пам’ятати, що поряд із принципом «нехай переможе найсильніший» під час проведення олімпіад потрібно керуватися й іншим – «в олімпіаді є переможці, але немає переможених», тому що важлива просто участь.

Олімпіада – це і змагання, і свято. З 2 листопада по 2 грудня 2021 року в Загальноосвітній школі І-ІІ ступенів БНВО серед учнів 3-4 класів були проведені олімпіади з навчальних предметів: математики, англійської мови, предмету «Я досліджую світ» та І етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Діти проявили неабиякий ентузіазм, взявши участь у предметних змаганнях.

В олімпіаді з математики взяло участь 14 учнів, з англійської мови - 21 учень, предмету «Я досліджую світ» - 8 учнів, у конкурсі – 11 учнів. Всі учасники показали себе з найкращої сторони та гідно представили свої класи. Переможці були нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів та заохочувальними подарунками.

Вітаємо наших переможців та їх наставників!

Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили, а доля нехай принесе смак до нових перемог та успіхів на цій нелегкій ниві!

 

Вікторія Волчук,
методист

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід