Інформація про підготовку та проведення Дня цивільного захисту у Броварському навчально-виховному об’єднанні

З 16 по 26 квітня 2019 року у рамках Тижня безпеки життєдіяльності у Броварському навчально-виховному об’єднанні проходила підготовка до Дня цивільного захисту з метою забезпечення цивільного захисту суб'єктів освітнього процесу та відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Під час підготовки до Дня цивільного захисту, відповідно до плану,  були проведені заняття, бесіди, виховні години з учнями та вихованцями.

З метою закріплення знань з правил евакуації, вміння захистити себе, своїх близьких від небезпеки під час надзвичайної ситуації була проведена навчальна евакуація учнів  Броварського навчально-виховного об’єднання.

Після сигналу про надзвичайну ситуацію учні ЗОШ І-ІІ ступенів та учні Ліцею технологічного профілю, педагоги та працівники закладу залишили приміщення будівлі через евакуаційні виходи та направились до безпечної зони. Старшокласники під керівництвом вчителя Захисту Вітчизни Постолюка В.М. продемонстрували свої вміння щодо одягання протигазів, а учні молодших класів – свої знання щодо поведінки під час надзвичайної ситуації.

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід