Інформація про роботу Броварського навчально-виховного об’єднання під час весняних канікул 2014/2015 навчального року (14.04-17.04.2015)

Відповідно до плану роботи Центру позашкільної освіти БНВО під час весняних канікул було проведено наступні заходи:

14-15 квітня 2015 року керівники гуртків провели тематичні бесіди «Правила поведінки дітей під час канікул». З гуртківцями були обговорені питання безпеки поведінки вдома, на вулиці, у транспорті.

15 квітня 2015 року завідуюча організаційно-масовим відділом Поплавська В.В. для гуртківців ЦПО підготувала і презентувала майстер-клас «Секрети стрункої постави» (в рамках проекту «Життєві аксіоми та цінності»). На заняття вихованці детальніше ознайомилися із поняттям «постава», дізналися основні причини та наслідки її порушення, вивчили вправи для профілактики порушень постави.

Протягом канікул завідуюча художньо-естетичним відділом Чернецька Н.В. організувала виставку дитячої творчості «Писанка – символ життя», на яку були представлення найкращі роботи вихованців Центру позашкільної освіти Пасхальної тематики.

Також у період канікул вихованці центру взяли участь у ІІ Всеукраїнській дитячій мистецькій акції «Мій Шевченко». На розгляд журі були відзняті відео, на яких вихованці ЦПО декламують уривки творів Т.Г.Шевченка.

Активно велася на канікулах і робота над участю у міському конкурсі дитячих та юнацьких малюнків «Христос Воскрес – Воскресне Україна».

Робота гуртків під час канікул проводилась відповідно до складеного розкладу.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід