«Дзвони чорнобиля» виховні заходи до Міжнародного Дня пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф

26 квітня 2023 року для здобувачів освіти Броварського ліцею № 11 відбулися заходи присвячені роковинам Чорнобильської катастрофи. Ці заходи мали на меті показати важливість збереження навколишнього середовища та екологічної  безпеки.

Для учнів 1-4 класів був організований перегляд  мультфільм  із серії «Книга Мандрівка Україною», серія 5 «Місто привід». Після перегляду відбулася розмова про це місто – місто Прип’ять. Діти дізналися, що місто Прип’ять було побудовано  для працівників ЧАЕС та їх родин. Тепер це місто  залишилося без жителів та перетворилося на захоплюючий, але  страшний пам’ятник історії. Також  діти дізналися, чому ліс поблизу Чорнобиля називається «рудим» та які тварини там зараз живуть. Учні задавали цікаві запитання та активно брали участь в бесіді.

Для учнів 5-9 класів проводилася бесіда «Дзвони Чорнобиля». Спершу всі ділилися своїми знаннями про трагічні події цього дня, переглянули презентацію з фотографіями та ілюстраціями та згадали імена героїв-ліквідаторів. Також відбувся перегляд невеликого фільму «16 маловідомих фактів про Чорнобиль».

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

Архів2023: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід