«Майстер шеф» в осінньому лісі

Хоч на вулиці і сніг уже лежить та зимонька-красуня у гості до нас поспішає, це не завадило 19 листопада 2020 року у групі «Малятко»  Центру розвитку дитини Броварського навчально-виховного об’єднання провести кулінарний батл «Майстер шеф» в осінньому лісі.

Свято розпочалося ніжним осіннім вальсом, який зачарував всіх присутніх гостей. Чари вальсу розвіяли запальні українські ґаздині, вони намагалися з’ясувати: яка їжа корисніша – ресторанна чи домашня? Розсудити ґаздинь (із самої Колумбії!) запросили їжака Хіменос Браво, який оголосив всесвітній батл між кухарями «Майстер шеф Осінній».

Щоб взяти участь у батлі, з різних країн прибули кухарі зі своїми національними стравами. Українські майстри змагалися на рівних й гідно представили корисні та смачні шедеври.

І ось почалося! Моркви Поляковни приготували неперевершений вітамінний тортик, а їхні сестриці, італійські Морквинки, – равіоллі з морквяною пастою! Грузинські виноградні листочки презентували смачну долму, а українські Капустинки – запашні голубці! Витончені Краплинки з Франції здивували жульєном з грибами, а червоненький Бурячок вразив глядачів традиційним українським борщиком!

Але якби завзято не змагалися шеф-кухарі, всі вони погодилися, що не важливо де творити, потрібно справу цю любити!

Малята накрили вишуканий стіл й запросили на гостину Осінь, та не саму, а з синами – колосками пшениці. Щедра красуня-трудівниця до дітей завітала та запашний і смачний коровай з собою принесла.

Свято пройшло у дружній атмосфері! Його родзинкою стали надзвичайні декорації, яскраві костюми та сучасна запальна музика.

 

Вихователь
Катерина Палюх

 

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід