Акція «За здорове життя!»

З 15 жовтня по 16 листопада 2020 року з метою формування у здобувачів освіти навичок ведення здорового способу життя у Броварському навчально-виховному об’єднанні пройшла акція «За здорове життя!». Протягом місяця вихователі Центру розвитку дитини, вихователі груп продовженого дня 1-5 класів та класні керівники 6-8 класів провели різноманітні тематичні заходи.

Для дошкільнят вихователі провели бесіди «Гігієна власного тіла», заняття «Що мені допомагає сприймати світ?», «З чого складається мій організм?»; для учнів 1-3 класів – бесіди «Абетка харчування», «Гігієна ротової порожнини», виховні години «Здоровий спосіб життя»; серед учнів 4,5 класів педагоги організували захист проєктів «Як досягти успіху в житті та бути здоровим», «Здоровим бути модно, стильно і красиво»; для учнів 6-8 класів провели години спілкування, виховні години, інформаційні вісники: «Крокуємо здоровими у майбутнє», «Здоровий спосіб життя. Правила та рекомендації», «Вплив чинників ризику на репродуктивне здоров’я».

Проводячи щорічну акцію «За здорове життя!», педагоги БНВО переконують здобувачів освіти про те, що здоров’я людини –це висока працездатність, гарний настрій, упевненість у собі. Фізичне здоров’я дає гарне самопочуття, бадьорість, силу. Психічне здоров’я дарує спокій, чудовий настрій, доброту, веселість. Соціальне здоров’я забезпечує успішність у навчанні. Але ніщо з цього не дається задарма. Для того, щоб зберегти своє здоров’я, треба докладати неабияких зусиль. Спосіб життя людини має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

 

Вікторія Поплавська,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід