Акція проти ВІЛ\СНІДу

З учнями Центру професійної освіти (8 клас) та учнями Ліцею технологічного профілю БНВО (10-11 класи) практичний психолог Орещенко А.І. провела виховний захід «Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас!». Мета: проінформувати учні щодо можливих шляхів зараження ВІЛ/СНІДом; симптомами захворювання; державною політикою захисту людей, хворих на ВІЛ/СНІД.

Для учнів 10-11-х класів Ліцею БНВО бібліотекар закладу Поджара Т.А. провела огляд літератури з даної теми. Із медіапрезентації старшокласники ознайомилися із історією відзначення знаменної дати у світі; із основними складовими, що допомагають дотримуватися здорового способу життя; повторили правила  «ВІЛ не передається», а також отримали цікаві поради для підвищення самооцінки.

Для учнів  1 класу Загальноосвітньої школи  I-II ступенів БНВО вихователь групи продовженого дня Лаптінова І.В. провела виховний захід «Дітям про СНІД». У ході заходу школярі дізналися про шляхи зараження  хвороби та здобули  знання відповідальності за своє здоров’я та здоров’я інших людей.  Діти усвідомили, що до ВІЛ-інфікованих людей  слід відноситись толерантно.

Координатор Ради дітей та учнівської молоді міста, Шляхтиченко І.В., провела для лідерів учнівського самоврядування виховну годину на тему «ВІЛ-інфекція і СНІД в Україні». 

 

 

 

Психологічна служба: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід