Безпека життєдіяльності під час дистанційного навчання в умовах карантину

Безпека життєдіяльності - це питання, яке ніколи не зникає з поля зору педагогів  нашого закладу. Дистанційне навчання не стало перепоною для проведення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки та захисту здоров’я дітей від негативних впливів довкілля, вдосконалення теоретичних знань і практичних навичок створення безпечних умов життя та діяльності у середовищі перебування, пропаганди здорового способу життя серед дітей та їх батьків.

Класні керівники провели зі здобувачами освіти бесіди, інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо запобігання загибелі та травмування дітей під час надзвичайних ситуацій із визначенням заходів, спрямованих на поліпшення засвоєння учнями норм безпечної поведінки, також провели онлайн інструктажі з безпеки життєдіяльності перед початком канікул.

Учні початкової школи разом з батьками приєдналися до створення проєктів на теми: «Правила поводження на воді», «Безпечна дорога», «Бережіть ліс!», «Пожежна безпека вдома», «Правила безпечної поведінки на дитячих майданчиках». Як підсумок, діти презентували правила безпечної поведінки в малюнках.

Учні 5-7 класів розробляли плани евакуації з власного будинку чи квартири, створювали інформаційні листівки з безпеки життєдіяльності «Правила поведінки на карантині та літніх канікулах».

Фотозвіт

Панкова О.О.,
відповідальна за організацію роботи з охорони праці

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід