Благодійний ярмарок у БНВО

22 березня 2018 року в актовій залі БНВО пройшов благодійний ярмарок, в якому взяли активну участь педагоги, учні та батьки нашого закладу.

Кожен структурний підрозділ підготував на продаж творчі поробки зроблені власними руками: картини, серветки, прикраси, м’які іграшки, мило, ляльки-мотанки, вітальні листівки, блокноти, одяг для ляльок, магніти, шкарпетки, антистреси, пенали. Приємно здивувало різноманіття домашньої випічки, яку діти готували разом з батьками напередодні вдома. Тут були і печиво, і кекси, і різноманітні тістечка, і троянди з тіста, і льодяники, і чай. Старшокласники Ліцею технологічного профілю БНВО на занятті з технологій напекли смачного печива та продавали на ярмарку.

Висловлюємо слова вдячності педагогам, учням та батькам нашого закладу, які не стоять осторонь, а спільними зусиллями невеликою шкільною родиною зібрали кошти у розмірі 6 393 гривні. За умовами XIII Всеукраїнської благодійної акції зібрані кошти будуть передані на придбання медичного обладнання для лікування дітей з порушенням слуху.

 

Завідуюча організаційно-масовим відділом
Поплавська Вікторія Василівна

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід