Вода – джерело життя

22 березня 2019 року для учнів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО педагоги закладу провели виховні заходи приурочені до Всесвітнього дня води. Для учнів 1-А класу Стенченко О.П. провела заняття із елементами експерименту «Вода – знайома незнайомка». Кошель Н.М. для учнів 1-Б класу провела бесіду «Вода для життя». Класоводи Вальченко В.О. та Сіромолот Н.О. для учнів 2 та 3 класу провели виховні години «Без води – нема життя». Для учнів 4 класу класний керівник Фролова І.А. провела гру-подорож «Історія краплинки води». Вчитель з біології Поплавська В.В. для учнів 5 класу провела урок-лекцію «Вода – еліксир життя». Для учнів 10 класу Поплавська В.В. провела урок-семінар «Будемо воду берегти – будемо здоровими рости».

Метою проведення заходів, присвячених цій даті, було сприяти накопиченню та розширенню екологічних знань про взаємодію та взаємозалежність природного і соціального середовища, підвищенню рівня екологічної культури учнів та екологічного стилю мислення, що передбачає відповідальне ставлення до природи та свого здоров'я на прикладі знань про водні ресурси України та світу. Формувати відчуття відповідальності і необхідності участі у природоохоронній роботі та вирішенні екологічних проблем, здатність передбачати можливі негативні наслідки природо-перетворювальної діяльності людини. Виховувати бережливе ставлення до її багатств як надзвичайно важливого середовища існування людини.

День 22 березня дає унікальну можливість нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього середовища і розвитку суспільства. 

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід