Все в житті починається з любові

З 8 по 16 лютого 2016 року у Броварському навчально-виховному об’єднанні пройшли заходи, присвячені Дню Святого Валентина. Коханням «хворіли» у всі епохи. Кохання – чи не найважливіше слово в нашому житті. Кожен по своєму трактує його. Навіть філософи не сходяться в роздумах. Арістотель вважав, що кохання – це бажати іншому, те що вважаєш за благо і бажати цього не заради себе, а заради того, кого кохаєш і намагатись по можливості зробити це благо. Саме сильне кохання – те, яке не боїться проявити слабкість.  А Фрідрік Ніцше говорив: «Коли більше нема сили кохати потрібно просто пройти поруч».   А ось наша співвітчизниця Леся Українка писала: «Кохання – як вода – плавке та бистре…».

Дружба, кохання, любов – одвічні теми поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Саме теми: дружби, любові, вірності, добра, людяності обговорюють педагоги закладу  на виховних заняттях разом з учнями та вихованцями на передодні свята Дня Святого Валентина. Учні Центру професійної освіти взяли участь у конкурсі «Найкраща вітальна листівка», яку потім презентували на широкий загал. Найкращі роботи були відзначені подарунками.

Вихованці Центру позашкільної освіти традиційно організовують виставку творчих робіт «Все в житті починається з любові». Гуртківці, а також дошкільнята Центру розвитку дитини виготовляють подарунки у вигляді сердець своїм найдорожчим людям: батькам, бабусям, дідусям, вчителям. В ігровій формі, за допомогою різноманітних вправ засвоюють правила етикету під час дарування подарунку.

Старшокласники Ліцею технологічного профілю БНВО Юхимович Юлія та Хижняк Євген взяли участь у міському святі «Стріли Амура». На святі вони були в образах  бога вогню та ковальства Гефеста та богині вроди та кохання Афродіти. Під час виконання конкурсних завдань Євген та Юлія проявили свій артистизм, креативність, почуття гумору.

Педагоги БНВО у своїй роботі керуються переконанням, що почуття любові до рідних, близьких, один до одного потрібно виховувати із самого дитинства, адже:

Любов – найкраще в світі почуття, 
Вона не має меж – безкрая.  
З любові починається життя, 
Вона усе найкраще починає! 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід