Все в житті починається з любові

З 9 по 14 лютого 2017 року у БНВО пройшли заходи присвячені Дню Святого Валентина. Хоча витоки цього свята сягають давніх часів та поступово з року в рік День Святого Валентина набуває своїх обрядів і традицій, деякі із них збереглися і до нашого часу.

14 лютого – найулюбленіший день у багатьох народів. В кожній країні вони різні. До нашої країни це свято прийшло зовсім недавно, але вже встигло полюбитися багатьом. Адже, головне – не свято, а привід висловити свої почуття. Цей день – кращий час не тільки для любовних зізнань, а й добрих та сердечних слів один одному: друзям, батькам, сестричкам і братикам, вчителям.

Учні та вихованці БНВО  теж взяли участь у висловленні своїх почуттів любові до друзів, рідних, вчителів. З 9 по 14 лютого на заняттях гуртків Центру позашкільної освіти БНВО тривала акція «Виготови валентинку власноруч». З року в рік у виготовленні «валентинок» гуртківці використовують все нові технології, удосконалюючи на практиці свої вміння та навички. Поряд із створенням подарунків керівники гуртків проводили бесіди з елементами тренінгу «Магія дарувати подарунки» для того, щоб вихованці вміли красиво дарувати свої творчі роботи.

Учні 1 та 2 класів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО протягом тижня поповнювали вітальними листівками «Скриньку Святого Валентина» і 14 лютого відкрили її та отримали свої «валентинки».

Старшокласники Ліцею технологічного профілю БНВО теж приєдналися до акції. Свої почуття любові, доброти, ніжності висловили класним керівникам у вигляді спільної вітальної листівки. Їх наставники протягом навчання вкладають  у кожного свого вихованця частинку серця, тому учні вирішили теж подарувати частинку свої сердечних вітань класним керівникам.

Учні 8 та 9 класу допрофільного навчання Центру професійної освіти БНВО  на уроці інформатики створювали відеоролики «В День Святого Валентина» та презентували їх.

Тож на завершення побажаємо всім: «Нехай у вашому житті буде якомога більше любові. Адже любов – це та сила, яка змінює світ і людину на краще».

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід