Вчорашні дошкільнята – сьогодні вже випускники!

23 травня 2018 року у Центрі розвитку дитини БНВО (вул. Київська, 1) в старшій групі «АБВГДейка» відбулося довгоочікуване хвилююче випускне свято, де вчорашні дошкільнята – сьогодні вже випускники.

Красиві, як ніколи, вони виросли і їх вже чекає школа, перший клас. Гості свята мали нагоду побачити в затишному залі все, чому навчилися наші випускники. Це і пісні, і вірші, і танці, діти із задоволенням згадували, як вони прийшли перший раз у Центр розвитку дитини БНВО,  турботу та материнську ласку всіх працівників, цікаві заняття, улюблений дитячий майданчик.

Випускне свято підготували вихователі групи «АБВГДейка» Смирнова Олена Володимирівна, Сизова Яна Миколаївна, музичний  керівник Каплієнко Оксана Павлівна, хореограф Шихабутдінов Ігор Павлович.

Скільки хорошого і доброго хочеться побажати нашим діткам. Побажати багато радості, щастя, здоровʼя, щоб кожен день був світлим і радісним,  щоб пам’ятали, як навчали їх дружити, трудитись, бути розумними і нести у життя найкращі думки і свої почуття!

 

О.В.Смирнова,
вихователь групи «АБВГДейка» Центру розвитку дитини БНВО  

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід