Від Нової української школи до нового українського позашкілля

5-7 лютого 2020 року педагоги Броварського навчально-виховного об’єднання взяли участь у Відкритому методичному фестивалі закладів позашкільної освіти «KYIV-M-FEST», який проводився у Київському палаці дітей та юнацтва з метою виявлення та поширення сучасних інноваційних технологій, популяризації кращого досвіду.

Педагог-організатор, керівник гуртка «Школа лідерів» Шляхтиченко Ірина Вікторівна, відвідала практикуми «Проєктна діяльність крізь призму «soft skills» у музейно-освітньому просторі» та «Перспектива реалізації набутих навичок випускників Школи організаторів дозвілля «СВЯТОСВІТ».

Вчитель української мови та літератури, керівник гуртка «Культура мовлення» Бабенко Тетяна Олександрівна відвідала практикум «Smart-вчитель – як використовувати сучасні інструменти для організації освітнього процесу».

Практичний психолог Андрющенко Ганна Олександрівна відвідала практикуми «Залежність від ґаджетів. Що з цим робити педагогу?», «Вчитель покоління Z 2020 – перезавантаження», «Smart-вчитель – як використовувати сучасні інструменти для організації освітнього процесу», майстер-клас «Нейрогімнастичні вправи для розвитку дітей в умовах позашкілля».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Гажала Олена Анатоліївна прослухала лекцію «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти «Державна служба освіти України» та відвідала практикум «Зворотній зв’язок як інструмент розвитку та забезпечення якості позашкільної освіти».

Проведені за програмою фестивалю заходи сприяють активізації педагогічної творчості працівників позашкілля, прискоренню процесу трансформації перспективного педагогічного досвіду в широку педагогічну практику.

 

Гажала О.А.,
заступник директора з навчально-виховної роботи

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід