Вітаємо, вітаємо! І щиро всім бажаємо: здоров’я, щастя і тепла на довгі прекрасні літа!

Такими словами 3 березня 2016 року вітали своїх матусь, бабусь, сестричок  вихованці Центру розвитку дитини Броварського навчально-виховного об’єднання.

Мама… Це прекрасне слово, яке промовив кожен із вас першим. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце – в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність. Знайте наші дорогенькі неньки, бабусі, сестрички – ви нам потрібні завжди, ми постійно потребуємо вашої любові і допомоги. Отож, будьте завжди як Весна: ніжні, милі, ласкаві, а головне здорові.

В цей день вихованці групи «Сонечко» представили до уваги батьків постановку казки «Як Кошеня шукало маму». Всі присутні в залі співчували маленькому кошеняті, яке бачило свою матусю в мамі-квочці, мамі-козі, маленькому мишеняті і, навіть у цуценяті. І ось нарешті чудова мить – знайшлася мама-киця, пригорнула, обійняла, бо найкраща в світі мама!

А наприкінці свята діти запросили своїх матусь до танцю та подарували кошики з квітами, виготовленими власноруч.

Вихованці старшої групи «Малятко» запросили своїх матусь переглянути казку «Весняні пригоди Червоної шапочки». Матусі подорожували з головною героїнею казковим лісом, мали нагоду зустріти сірого Вовка, милуватися танком весняних квітів, бути свідками перетворення Гусені у прекрасного метелика, який пурхав із своїми друзями з квітки на квітку, потішитися хлопчиками-жуками, які своїм запальним танком зірвали шквал оплесків у залі. Також наші мами і бабусі співчували Вовкові, на якого націлив свою гвинтівку мисливець, а ще Бабуся, заставила бідолагу скопати грядки у дворі та наносити води. Але все закінчилося добре, як і завжди у казках, Вовк визнав, що був неслухняний, привітав і подарував квіти Бабусі, Матусі та Червоній шапочці.

Дуже приємно, що свята стали родинними – у казкових виставах обох груп активну участь приймали мами та бабусі маленьких вихованців.

Любі жінки!

Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом 8 Березня!

Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола панують любов і гармонія.

Нехай на Вашу честь розквітають квіти і звучить музика.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надій і оптимізму!

 

Вальченко В.О.,
методист з дошкільної освіти

 

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід