Вітаємо рідне місто з Днем народження!

21 вересня 2019 року місто Бровари традиційно відзначало свій день народження в парку «Перемога». За задумом організаторів фестивалю «Сусіди!» було облаштовано чотири тематичні зони, які відповідали певним районам міста Бровари.

На сцені району «Торгмаш» виступив вокальний колектив «Струмочок» (керівник Олександра Іллівна Пучкова). Вдячні глядачі нагородили юних вокалістів щирими оплесками за подарований настрій та виконавську майстерність.

Керівники гуртків художньо-естетичного відділу Центру позашкільної освіти Броварського навчально-виховного об’єднання підготували та провели творчі майстер-класи, в яких взяли участь усі бажаючі мешканці міста.

«Калинові варіації» (декоративно-ужиткове мистецтво) – майстер-клас від керівника гуртка «Чарівний завиток» Наталії Олександрівни Шарик. Діти створили листівки у техніці квілінгу прикрасили їх калинкою та задекорували з національним відтінком.

«Коли папір оживає…» (елементи початкового технічного моделювання) – керівник гуртка «Рукоділля та цікаве дозвілля» Елеонора Олександрівна Антошевська запропонувала дітям самостійно зафарбувати малюнок на картоні, а потім вирізали елементи та з’єднати їх за допомогою важелів таким чином, щоб отримували іграшку з паперу, яка ожила й стала рухомою.

«Яскрава країна» (декоративно-ужиткове мистецтво) – юні модниці під керівництвом Лілії Вікторівни Матвєєвої (гурток «Чарівні прикраси») власноруч створили яскраві брошки. Вони охоче вчилися вирізати та з’єднувати деталі з яскравого, приємного на дотик фетру.

Також щасливі діти уходили з майстер-класу «Серце Неньки-Батьківщини» (декоративно-ужиткове мистецтво) від керівника гуртка «Смарагдова скарбничка» Ірини Миколаївни Шевченко. На згадку вони несли у долонях сердечка у кольорах національного прапору, виготовлені з бісеру.

Майстер-клас з образотворчого мистецтва в техніці, яку змогли опанувати навіть найменші гості свята, провела керівник гуртка «Веселий пензлик» Олена Вячеславівна Знатнова. Діти створили колоритну композицію «Замріяне місто» за допомогою штампування папером на папері. Така нетрадиційна техніка не вимагає особливих умінь, і тому навіть 4-річні малята відчули себе справжніми художниками.

Своєрідною родзинкою став майстер-клас з боді-арту від керівника гуртка «Чарівні фарби» Бєлановської Олени Миколаївни. Діти та дорослі були вражені незвичайною технікою розпису спеціальними фарбами на тілі людини.

Творчі виступи та майстер-класи, які підготували педагоги Центру позашкільної освіти БНВО, допомогли втілити головний задум цього свята – концепцію добросусідського відношення один до одного. Ми – СУСІДИ! Тож, концертний майданчик, творчу зону, облаштовану для майстер-класів відвідали мешканці міста з усіх районів Броварів, і допомагаючи один одному, виготовляючи щось своїми руками, відчували єдність!

Шевченко І.М.,
завідуюча художньо-естетичним відділом

 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід