Декада професії «Кухар»

Відповідно до плану профорієнтаційної роботи БНВО на 2016/2017 н.р. з 14 по 23 березня 2017 року пройшла декада професії «Кухар». В рамках декади були проведені наступні виховні заходи:

Вчитель технологій Світлана Леонідівна Мухіна провела:

20 березня 2017 року для учнів 8 класу Центру професійної освіти виховний захід «Енергетики – ілюзії та реальність» з метою активізації учнів; визначення, чи дійсно енергетичні напої є джерелом енергії для людини; розвитку пам'яті, уваги, образного та логічного мислення; виховання поваги до людей праці

21 березня 2017 року вихованцям Центру розвитку дитини розказала казку на новий лад «Подорож Колобка» з метою ознайомлення дітей з історією виникнення борошна, систематизації знань про працю хлібороба, комбайнера, тракториста, водія, розвитку пам'яті, уваги, образного та логічного мислення; виховання бережливого відношення до виробів з борошна, відчуття подяки і поваги до людей, що вирощують і виробляють борошно.

22 березня 2017 року провела вікторину «Кулінарний ринг» для учнів 10 класу Ліцею технологічного профілю БНВО з метою підвищення цікавості до обраної професії, підвищення професійних знань; здійснення зв’язку теорії з практикою; розвитку культури мови, вміння аналізувати, володіти собою, логічного мислення; виховання почуття відповідальності за доручену справу, відчуття колективізму.

23 березня 2017 року для учнів 11 класу Ліцею технологічного профілю БНВО провела інтелектуальну гру «Своя гра» з метою підвищення цікавості до обраної професії, професійних знань; розвитку культури мови, вміння аналізувати, володіти собою, логічного мислення; виховання почуття відповідальності, відчуття колективізму.

З 21 по 23 березня 2017 року вчитель технологій Орещенко Антоніна Іванівна для учнів 1-2 класів ЗОШ І-ІІ ст. БНВО та вихованців Центру позашкільної освіти провела майстер-клас «Виготовлення та формування декоративних оздоблень з мастики» з метою навчання учнів виготовляти та формувати декоративні оздоблення, розвитку художніх здібностей, мислення. Креативного підходу до роботи, смаку; виховання любові до професії кондитер.

 

Світлана Кисіль,
методист з профорієнтаційної роботи

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід