День боротьби зі СНІДом

1 грудня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом та день толерантності до ВІЛ-інфікованих, особливо акцентує увагу на тому, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема.

З 29 листопада по 3 грудня 2021 року у закладі класні керівники провели просвітницькі заходи: для учнів 1-3 класів бесіди «Перше грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом», «ВІЛ та СНІД», «Хто попереджений – той захищений», учні 4-х класів переглянули та обговорили документальний кінофільм «СНІД – небезпечне захворювання», для учнів 5-7 класів провели урок-застереження «СНІД: подумай про майбутнє – обери життя», виховну годину «Це повинен знати кожен», годину доброти «Дбай про інших», для учнів 8,9 класів проведено лекцію «СНІД: подумай про майбутнє і обери життя» та зустріч запитань та відповідей «СНІД: знати, щоб жити». Під час виховних заходів учні також ознайомилися із особливостями таких професій як вірусолог, венеролог.

Україна продовжує займати одне з провідних місць за темпами зростання епідемії ВІЛ/СНІД. Проблеми ВІЛ/СНІДу є не тільки медичними, а головним чином соціальними і духовними. Тому педагоги БНВО протягом року проводять роз’яснювально-профілактичну роботу щодо питань ВІЛ/СНІДу та ведення учнями та вихованцями здорового способу життя.

 

Вікторія Поплавська,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Архів2021: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід