День знань у Броварському навчально-виховному об’єднанні

Перше вересня – день особливий
Для усіх, хто іде до школи,
Дощовий він, чи сонячний, може,
Не забудеш його ніколи
.

 

Із року в рік дружня шкільна родина Броварського навчально-виховного об’єднання святкує Перше вересня – початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже цей знаменний день дарує нові зустрічі старим друзям, відкриває нові шляхи і народжує нові мрії. Він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.

Успіхів у навчанні, мирного неба над головою, творчої наснаги, бадьорого настрою, міцного здоров'я всім побажала директор БНВО Ткачук Ірина Олександрівна.

Головною подією 1 вересня 2016 року стало те, що до шкільного колективу БНВО влилося гомінке і непосидюче поповнення – першокласники. Для них свято Першого дзвоника стало першим у житті. Із нього розпочалося цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Трішки сумним став перший дзвоник для одинадцятикласників тому, що вони востаннє присутні на шкільній пешовересневій лінійці. Багато років теперішні випускники зустрічали на цьому майданчику перший день осені. А сьогодні вирушають у доросле життя. Лише один рік – і дитинство назавжди попрощається з ними.

Ведучі свята, учні 11 класу Босий Іван та Юхимович Юлія, радо вітали на шкільній лінійці і учнів десятого класу Ліцею технологічного профілю, які вирішили у Броварському навчально-виховному об’єднанні разом із повною середньою освітою здобувати ще й професійну освіту та другий клас загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів БНВО.

Після святкової лінійки для всіх учнів БНВО класні керівники провели  перший у цьому навчальному році урок, який присвячений 25 річниці незалежності України.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Наш спільний дім – єдина Україна,
Сьогодні всіх дітей скликає на урок.
Щаслива буде хай кожнісі
нька дитина
І впевнено в науку робить крок!

 

Поплавська Вікторія Василівна,
завідуюча організаційно-масовим відділом 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід