День Європи у Броварському навчально-виховному об’єднанні

День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Україна – єдина держава не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається День Європи. Відповідно до наказу управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області №816 від 17.05.2016 «Про заходи щодо організації проведення Дня Європи у 2016 році» у Броварському навчально-виховному об’єднанні були проведені наступні заходи:

  • 19 травня 2016 року завідуюча організаційно-масовим відділом Поплавська В.В. в актовій залі спільно з педагогами БНВО провела виховний захід «Україна – європейська держава». На заході учні та вихованці ознайомилися із історією свята, розповідали  вірші, співали українських пісень. На завершення дійства виконали флешмоб «Україна – європейська держава».
  • 19 травня 2016 року вчитель іноземної мови Трофанчук Н.М. для учнів 1 класу ЗОШ І-ІІ ст. провела тематичний урок англійської мови «Ми – європейці». На уроці діти під керівництвом вчителя мандрували країнами Європи та спілкувалися із місцевими жителями.
  • 19 травня 2016 року завідуюча організаційно-масовим відділом Поплавська В.В. зі старшокласниками Ліцею технологічного профілю БНВО провела бесіду «Бровари – європейське місто». Під час бесіди учні ознайомилися із історією свята «День Європи»; базовими цінностями, визначеними європейською спільнотою; спільними зусиллями охарактеризували та визначили ознаки рідного міста Бровари як європейського міста.
  • 20 травня 2016 року для вихованців Центру розвитку дитини вихователь Петрушкевич С.А. провела тематичну бесіду, по завершенню якої малеча намалювали малюнки на тему: «Наше європейське майбутнє».
  • 20 травня 2016 року для вихованців Центру позашкільної освіти завідуюча художньо-естетичним відділом Чернецька Н.В. підготувала та провела вікторину «Відкриваємо Європу». Вихованці вміло давали відповіді на питання вікторини. Найбільше сподобалось запитання скільки зірочок на прапорі Євросоюзу.

Побудувати Європу в Україні складно, але реально. Ця мета має стати об’єднуючим фактором для всього суспільства і втілитись в чіткий та конкретний план дій. Кожен українець від малого до великого повинен прагнути кращого майбутнього для себе та своєї держави і починати потрібно завжди із себе. 

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом 

 

 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід