Душі людської доброта

Патріотизм – переконання,
що твоя країна краща за інші
тому, що саме ти в ній
народився.

Бернард Шоу

27 листопада 2015 року о 18.00 год. у МКЦ «Прометей» відбувся благодійний концерт «Діти проти війни!», в якому взяли участь вихованці Народної хореографічної майстерні «Мальва» БНВО (художній керівник Круковська О.О.), а також вихованка БНВО Софія Поплавська, волонтерка-співачка Алла Мартинюк та народний артист України Володимир Бистряков. Колектив «Мальва» для глядачів підготував як патріотичні, так і філософські та жартівливі хореографічні композиції: історія «Вона», «Почуйте нас», «Метелики», «Обійми», «Ляльки», «Битва світів», «Тарантела», «Нафаня», «Залежність», «Східний», «Веселі бабці», «Циганський», «Сік землі».  Головною метою концерту було – збір коштів на потреби воїнів, які знаходяться в зоні проведення Антитерористичної операції. Після концертної програми вони були  передані організатору концерту, Благодійному фонду «Єдина країна – щаслива родина», головою якого є Сергій Юрченко. Разом з Сергієм Юрченко співпрацюють волонтерські групи м. Бровари та Броварського району «Самооборона» села Красилівка, «Варта Руху» села Княжичі, «Зелена палатка» Оксани Савости, волонтерські групи Олександра Мартинова, Віталія Корнета, Олексія Максака, Михайла Пазюка – всі вони об’єднують свої зусилля заради поїздки до всіх військових підрозділів на Донеччині та Луганщині, яка приурочена до 6 грудня, Дня Збройних Сил України.

Весь свій виступ артисти присвятили воїнам АТО за їхню мужність, героїзм, за віру в людей, в майбутнє України. Закінчилась концертна програма спільною патріотичною композицією «Україна», в якій взяли участь не тільки учасники святкової програми, а й воїни АТО, що були присутні у залі.

За патріотизм, громадську активність та самовідданість, спрямовані на підтримку бійців в зоні проведення АТО та об’єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави, Благодійний фонд «Єдина країна – щаслива родина», головою якого є Сергій Юрченко, нагородив Народну хореографічну майстерню «Мальва» нагрудним знаком «Гідність та Честь».

Художній керівник «Мальви» Круковська О.О. переконана, що виховання у молодого покоління почуттів патріотизму, відданості справі, активної громадянської позиції веде до зміцнення державності, і характерною рисою патріотизму має бути його дієвість. Саме вона спроможна перетворювати почуття у конкретні справи і вчинки на користь Батьківщини і держави. Тому велика «родина» – колектив «Мальва» вже неодноразово допомагав воїнам АТО і в майбутньому буде продовжувати робити хороші справи на благо нашої неньки України, адже ми одна сім’я.

 

Поплавська В.В.,
завідуюча організаційно-масовим відділом

 

 

Відео: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід