Екскурсія до Броварського МВ ГУ МВС України в Київській області

13 березня 2015 року представники Ради дітей та учнівської молоді міста Бровари відвідали відділення міліції та блок-пост поблизу села Семиполки Броварського району. Допоміг організувати екскурсію Голова асоціації батьків міста Бровари – Романенко Ігор Юрійович. Дітей-лідерів протягом всієї екскурсії супроводжували: головний спеціаліст управління освіти і науки Броварської міської ради – Вікторія Степанівна Ткаченко та педагог-організатор Броварського навчально-виховного об’єднання – Вікторія Іванівна Приделюк. 

Зустрічав та супроводжував гостей начальник кримінальної міліції у справах дітей Броварського міського відділу – Шатров Олексій Володимирович. Він розповів про правила чергування та прийом дзвінків від громадян. Нагадав телефонні номери, які варто пам’ятати завжди: 5-34-04 та 102. Також супроводжувала дітей-лідерів помічник начальника відділу у зв`язках з громадськістю – Барабаш Юлія Миколаївна.

Особливий інтерес діти-лідери проявили до видів бойової зброї та екіпіровки правоохоронців, яку було дозволено оглянути та навіть приміряти.

Інспектор державної пенітенціарної служби України кримінально-виконавчого відділу – Гецько Євген Борисович прочитав лекцію про шкідливий вплив алкоголю, тютюну, наркотиків та навів статистичні дані. Розмову продовжив опер-уповноважений кримінальної міліції у справах дітей  Броварського міського відділу – Сергій Дупаков. 

Перед в’їздом у село Семиполки працівники міліції продемонстрували чергові машини, сигнал небезпеки та рації. Діти-лідери самостійно випробували цю техніку, оглянули машини в середині. Емоції, які їх переповнювали після перебування за кермом міліцейської машини, не передати словами.        

Екскурсія завершилась в селі Семиполки  на блок- посту ДАЇ.

Екскурсія була насичена цікавими знайомствами та розмовами, надзвичайними емоціями, які вирували серед лідерів міського органу учнівського самоврядування.

 

Приделюк В.І., педагог-організатор

 

 

Діяльність: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід