Заходи з культурно-освітньої та спортивної роботи під час літніх канікул з 13 по 19 червня 2024 року

13 червня 2024 року  у Броварському ліцеї № 11 проходив  День театру та кіно. Вихованці у Палаці творчості дітей  та юнацтва переглянули виставу «Пригоди Сонячного зайчика». Післяобідній захід був присвячений кіно, зокрема всі групи брали участь у кастингу, демонструючи «одну чарівну сцену з Гаррі Поттером». Діти спробувати себе у ролі акторів і це було дуже цікаво та весело.

14 червня 2024 року були проведені Козацьки забави. Спортивні естафети, ігри з м’ячем, вправи на швидкість та мужність протягом усього дня тримали у тонусі маленьких козачат.

17 червня 2024 року – День української казки. Вихованці відправилися на екскурсію в дитячий естетико-натуралістичний центр «Камелія», де вони ознайомилися з рослинним світом. На пісояобідньому зборі відбулися прем’єри вистав від кожної групи на тему «Сучасна українська казка».

18 червня 2024 року для вихованців був проведений день «LEGO». На відкритті фестивалю «Країна LEGO» всі групи отримали завдання –  створити LEGO станцію на задані теми. Презентації проєктів були неймовірними, вихованці доклали максимум зусиль до реалізації креативних та творчих ідей. Серед втілених проєктів «LEGO – поліцейська ділянка», «Служба порятунку LEGO тварин», «LEGO – пожежне депо» та «Станція швидкої LEGO допомоги».

19 червня 2024 року вихованці Броварського ліцею № 11 відвідали Київський академічний театр ляльок у місті Київ. Діти переглянули виставу «Блогери в театрі». По завершенню – поспілкувалися з акторами та відвідали акторський майстер-клас.

 

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід