Заходи з культурно-освітньої та спортивної роботи під час літніх канікул з 20 по 28 червня 2024 року

20 червня 2024 року  у Броварському ліцеї № 11 пройшов  День української пісні і танцю. На післяобідніх зборах було проведено патріотичне українське свято. Діти рухалися станціями на яких співали, танцювали, грали та виконували цікаві та пізнавальні завдання. Також протягом дня було проведено змагання з «малюкболу».

21 червня 2024 року був організований та проведений «Карнавал «Ріо де Бровари»». В першій половині дня учні та вихователі створювали казкові та фантастичні образи, які були продемонстровані на післяобідніх зборах.

24 червня 2024 року був День української кухні. На святі «Звана вечеря «Українське - найсмачніше», учні демонстрували власні кліпи на пісні про українські страви, варили уявний борщ та всіляко розважалися. Протягом дня для всіх бажаючих було проведено змагання з «доджболу».

25 червня 2024 року відбувся конкурс «Пан та панянка». Від кожної групи участь приймала пара, хлопчик та дівчинка. Обов’язковим завданням було підготувати пародію на виступ зірок української естради. Також учасники приймали участь в інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсах конкурсах.

26 червня 2024 року вихованці відправилися у подорож до «Дитячого міста професій - KidsWill» у місті Київ. Ця зменшена версія дорослого світу дозволила граючи познайомитися більш ніж з 90 різними професіями, навчитися заробляти гроші та витрачати на свій розсуд. Як результат отримали багато позитивних емоцій, нових знань, умінь та навичок.

27 червня 2024 року  був очікуваний вихованцями  «День сонця та води». Водяні забави, обливання водою та безмежні ігри та веселощі протягом дня тішили усіх учасників літніх активностей.

Окрім цього були проведені спортивні естафети «Рятувальне коло».

Останній день літніх актиностей, 28 червня 2024 року, був дуже активний та цікавий. Закриття літніх олімпійських ігор, нагородження за участь у спортивних змаганнях, фестиваль «Все буде Україна», ярмарка, презентація, створених за чотири тижні, лепбуків, спільний флешмоб і найголовніше – безліч дитячих посмішок, щасливих очей та задоволення від цікаво проведеного часу.

Сподіваємось, що у наступному році буде не менше розваг та пригод, тільки уже під мирним та переможним небом України!

 

 

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

 

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід