Заходи з культурно-освітньої та спортивної роботи під час літніх канікул з 6 по 12 червня 2024 року

6 червня 2024 року  у Броварському ліцеї № 11 проходив день патріотичних кольорів. Вихованці прийшли до ліцею в одязі жовто-блакитних кольорів або з національною прикрасою. Протягом дня проводилися спортивні «Ігри патріотів» –  перетягування канату, естафети, ігри з м’ячем. Під час флешмобу учасники створили «живий прапор» та державний герб України.

На післяобідньому зборі відбулась інтерактивна гра «Я люблю Україну».

7 червня 2024 року було проведено «День Європейської країни». В першій половині дня проходили футбольні матчі «Євро-2024» в яких приймали участь збірні 1 та 2 класів та збірні 3 та 4 класів.

На післяобідньому зборі пройшов івент «Мандруючи Європою», на якому кожна група презентувала європейську країну.

10 червня 2024 року був день талантів та рекордів. Вихованці пробували себе у стрибках в довжину з місця та метання м’яча в довжину.

Після спортивних змагань відбувався фестиваль талантів «Перлини України» у номінаціях: вокал, хореографія, художнє слово, акторська майстерність та спортивні таланти.

11 червня 2024 року для вихованців був проведений день під назвою «Пригоди юного туриста». Діти вчилися складати туристичний рюкзак, дізнавалися, що найнеобхідніше потрібно мати з собою у поході, розкладати та складати спальний мішок та розпалювати вогнище. Також була проведена туристична естафета «Гартуймося, єднаймося, змагаймося». Юні туристи жваво подолали всі перешкоди.

12 червня 2024 року вихованці відправилися у подорож до Океанаріуму, що у місті Київ. Ознайомились з морським життям, різноманітністю морських мешканців, їх середовищем проживання, поведінкою та взаємодією. Розширили свої знання в галузі біології та екології.

 Весело, цікаво та пізнавально провели час та отримали дуже багато позитивних емоцій.

 

 

Михайло МАЦЮК,

завідуючий  відділом

організаційно-масової роботи

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід