Заходи з питань психічного здоров’я та способи піклування про нього

У період з 10 по 14 червня 2024 року для вихованців Броварського ліцею № 11 психологічною службою було проведено заходи на тему «Що таке емоції, як розпізнавати та керувати ними». На заняттях дітям пояснили, що таке емоції, які вони бувають та навіщо вони потрібні. Діти вчилися розпізнавати різні види емоцій та ефективно керувати ними.

В рамках заходів практичні психологи Ганна Андрющенко та Іванна Шкурай провели психологічну вправу «Я – властелін емоцій», проективну методику «Малюнок емоцій», метою яких було дослідження дітьми власних емоцій, особливостей їх прояву. Також провели вправу «Покажи емоцію та почуття», метою якої був розвиток емоційного інтелекту учнів. Діти з інтересом брали участь у психологічних вправах та були дуже активні.

Соціальний педагог Тетяна Кучерява провела вправу на розвиток навичок спілкування та самооцінки «Приємна розмова». Діти вдосконалили уміння помічати в інших позитивні риси та інтерес до оточуючих.

Окрім того, практичні психологи провели вправу «Мій улюблений вид спорту»: діти за допомогою творчості розповідали про свої спортивні вподобання, а також визначили, як заняття тим чи іншим видом спорту впливає на їх ментальне та фізичне здоров’я та які особистісні риси загартовує.

На заняттях діти були дуже активні та позитивно налаштовані.

 

 

Психологічна служба

Архів2024: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід