Збереження та зміцнення психічного здоров’я педагога

16 жовтня 2020 року до Дня Психічного здоров’я практичними психологами Овсяницькою М.М. та Пільгуй В.С. було проведено заняття з елементами тренінгу для педагогів БНВО на тему: «Збереження та зміцнення психічного здоров’я педагога», метою якого було збереження психологічного здоров’я педагогічних працівників в сучасних умовах.

Збереження психічного здоров'я в наш час найактуальніша проблема. Професія вчителя в усі часи вважалася такою, яка має досить багато стресогенних факторів і ризиків втратити психічне здоров'я, розчаруватися в роботі, в собі, отримати психосоматичні захворювання.

З педагогами було проведено вправи:«Емоції, як повітряна кулька», проективний тест «Що ви перше бачите на картинці», опитувальник на визначення рівня психологічного здоров’я людини, психологічний дослід «Посуд з пріоритетами»,  відео про психічне здоров’я,  вправа «Чарівна коробочка». Вправи сприяли збереженню психічного здоров’я, розширенню знань педагогів про стрес, психічне здоров’я та дали змогу зрозуміти цінність свого життя.

 

Овсяницька М.М., Пільгуй В.С.,
практичні психологи

 

 

Архів2020: 

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

 

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ

 

 

Вхід